• Νέο
PARKER I.M.PRM SE POLAR BP

PARKER I.M.PRM SE POLAR BP

2153005
Άμεση αποστολή
64,00 €
με ΦΠΑ

 
Το IM Special Polar είναι εμπνευσμένο από το εκτεταμένο παγωμένο τοπίο της Αρκτικής. Η Αρκτική είναι ένα από τα πιο αδυσώπητα μέρη στη Γη με ένα από τα πιο σκληρά κλίματα και δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πολλά από τα μυστικά της.  Μόνο μια μικρή ομάδα ανθρώπων έχει αναλάβει το ταξίδι για να συλλέξει πληροφορίες από το παρελθόν μας, αποθηκευμένες βαθιά στο στρώμα πάγου και να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε το κλίμα της Γης. Αυτές οι απίστευτες προσπάθειες έχουν αποτυπωθεί στο καπάκι και τον κορμό,  με ένα χαραγμένο μοτίβο εμπνευσμένο από την προκλητική εξερεύνηση στην παγωμένη επιφάνεια.
No reviews

Ασφαλής πληρωμή.

Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας στο www.specialgifts.gr με τους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους πληρωμής :

Αντικαταβολή:

Αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, θα πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας στην εταιρεία courier κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Η υπηρεσία πληρωμής με αντικαταβολή έχει επιπλέον επιβάρυνση 2,00 €.  

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα:

Η πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (Visa, Mastercard, American Express, Visa Electron, Maestro) είναι απολύτως ασφαλής αφού γίνεται μέσω του ασφαλούς online συστήματος της Eurobank. Εισέρχεστε και ολοκληρώνετε τη διαδικασία στο περιβάλλον της τράπεζας για απόλυτη ασφάλεια παρεχόμενη από την ίδια τη τράπεζα και τις SSL πιστοποιήσεις ασφαλείας που διαθέτει.

PayPal: 

Αν επιλέξετε πληρωμή με PayPal θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον PayPal λογαριασμό σας με τα προσωπικά σας στοιχεία εισόδου.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας και σε τραπεζικό λογαριασμό. Η αποστολή των προϊόντων που μας παραγγείλατε θα γίνει μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Eurobank ΙΒΑΝ: GR 9602600570000550201179633

Piraeus Bank IBAN: GR34 0171 3600 0063 6014 9341 275

Δικαιούχος GOBRANDING IKE

Μετά την πληρωμή σας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της συναλλαγής μέσω e-mail: service@specialgifts.gr.

Product added to wishlist
Product added to compare.