• -10%
  • Νέο
Στυλό Rollerball Parker Sonnet...
Στυλό Rollerball Parker Sonnet...
Στυλό Rollerball Parker Sonnet...

Στυλό Rollerball Parker Sonnet Premium Metal Blue CT

Son Pr MBlue RB
Αποστολή εντός 2 ημερών
197,10 € 219,00 € -10%

Στυλό rollerball εξ' ολοκλήρου από γνήσιο ασήμι και παλλάδιο. Σώμα από λάκα. Χρυσές επενδύσεις & φινιρίσματα σε ασημένια απόχρωση στο κλιπ & τα διακοσμητικά.

Ρωτήστε μας για δυνατότητα χάραξης!

 

Sonnet : Διαχρονικό σύμβολο κομψότητας! Κάθε στοιχείο της συλλογής Sonnet έχει μελετηθεί σχολαστικά & κατασκευάζεται με υψηλά πρότυπα και ευγενή υλικά, αποδίδοντας έτσι την πολυετή & τεράστια εμπειρία αλλά και την παράδοση της Parker στην εξαιρετική χειροτεχνία. Οι στυλογράφοι της σειράς Sonnet δεν αποτελούν μόνο ωραία όργανα γραφής αλλά δε θα σας απογοητεύσουν ποτέ!

Ο κομψός σχεδιασμός τους θα σας υπενθυμίζει γιατί το επιλέξατε! Η συνεχής απόδοσή του θα ενισχύει την αρχική σας απόφαση!

Η νέα Premium Συλλογή είναι κατασκευασμένη από πολύτιμα υλικά, από κίτρινο και ροζ χρυσό έως γνήσιο σμιλεμένο ασήμι. Άκρα γραφής, κλιπ & διακοσμητικά με χρυσά φινιρίσματα. Τα νέα Deluxe μοτίβα, διαφορετικά σε κάθε χρώμα, ξεχωρίζουν γιατί είναι σμιλευμένα με χημικό τρόπο έτσι ώστε να δίνουν το αποτέλεσμα μιας βαθιάς υφής που γίνεται αισθητή στην αφή & παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Το στυλό rollerball Metal Blue διαθέτει λάκα με βαθιά ματ υφή στο σώμα του σε μια μπλε marin απόχρωση. Η βάση του είναι σφαιροειδής και το άκρο του επικαλυμμένο με ματ σατινέ (brassed) φινίρισμα χρυσού σε σκούρα ασημένια απόχρωση. Στο καπάκι του υπάρχει επιπαλλαδιωμένο εγχάρακτο μοτίβο με ρόμβους, με βάθος στον καθένα (φαινόμενο μπάμπουσκα).

Προσφέρεται στη συλλεκτική συσκευασία του με βελούδινη επένδυση. 

Νέο προϊόν
Χωρίς σχόλια
Product added to wishlist
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την

κατανόηση της συμπεριφοράς των χρηστών.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο,

συναινείτε στην τοποθέτηση

και ανάκτηση cookie στον υπολογιστή σας

από αυτόν τον ιστότοπο.