Κομπολοι με ημιπολυτιμους λιθους
Κομπολοι με ημιπολυτιμους λιθους

Κομπολοι με ημιπολυτιμους λιθους

33.50
Άμεση αποστολή
21,17 €
  • Κομπολόι με ημιπολύτιμους λίθους (Dalmatian jasper) δεμένο με σχοινί.
  • Συσκευασια : Βελούδινο κουτάκι δώρου.
 

Dalmatian jasper

Το όνομα σημαίνει «στίγματα», και προέρχεται απο την παλιά γαλλική jaspre (παραλλαγή του αγγλονορμανδικό κόκκινος) και το λατινικό iaspidem (nom. iaspis) από την ελληνική ἴασπις iaspis.
Ο ίασπις είναι γνωστό ότι έχουν ένα αγαπημένο στολίδι στον αρχαίο κόσμο.
Στην Μινωική Κρήτη, ίασπις χρησιμοποιήθηκε να παράγουν σφραγίδες γύρω στο 1800 π.χ., όπως αποδεικνύεται από αρχαιολογικά ευρήματα στο ανάκτορο της Κνωσού.

Λέγεται ότι ο ημιπολύτιμος λίθος μειώνει ή εξαλείφει την απογοήτευση. Βοηθάει το άτομο να δει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες τους, και ενθαρρύνει την επαφή τόσο με τη Γη και στην πραγματικότητα, αυξάνει την αφοσίωση και είναι ευεργετική για μακροχρόνιες σχέσεις. Φέρνει μια αίσθηση της διασκέδασης στη ζωή κάποιου.

Το κομπολόι με ημιπολύτιμους λίθους (Dalmatian jasper) το παραδίδουμε σε συσκευασία δώρου βελούδινο κουτάκι.
2013-07-24
Χωρίς σχόλια

Ασφαλής πληρωμή.

Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας στο www.specialgifts.gr με τους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους πληρωμής :

Αντικαταβολή:

Αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, θα πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας στην εταιρεία courier κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Η υπηρεσία πληρωμής με αντικαταβολή έχει επιπλέον επιβάρυνση 2,00 €.  

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα:

Η πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (Visa, Mastercard, American Express, Visa Electron, Maestro) είναι απολύτως ασφαλής αφού γίνεται μέσω του ασφαλούς online συστήματος της Eurobank. Εισέρχεστε και ολοκληρώνετε τη διαδικασία στο περιβάλλον της τράπεζας για απόλυτη ασφάλεια παρεχόμενη από την ίδια τη τράπεζα και τις SSL πιστοποιήσεις ασφαλείας που διαθέτει.

PayPal: 

Αν επιλέξετε πληρωμή με PayPal θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον PayPal λογαριασμό σας με τα προσωπικά σας στοιχεία εισόδου.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας και σε τραπεζικό λογαριασμό. Η αποστολή των προϊόντων που μας παραγγείλατε θα γίνει μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Eurobank ΙΒΑΝ: GR 9602600570000550201179633

Piraeus Bank IBAN: GR34 0171 3600 0063 6014 9341 275

Δικαιούχος GOBRANDING IKE

Μετά την πληρωμή σας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της συναλλαγής μέσω e-mail: service@specialgifts.gr.

Product added to wishlist
Product added to compare.