Κομπολόι με ημιπολύτιμους λίθους ( μάτι της τίγρης )

Κομπολόι μάτι της τίγρης

33.48
Αποστολή εντός 2 ημερών
18,15 €
  • Κομπολόι με ημιπολύτιμες πέτρες (μάτι της τίγρης) δεμένο με σχοινί 
  • Συσκευασια: Βελούδινο κουτάκι δώρου.
Συσκευασία δώρου

 

Μάτι της Τίγρης  (Tiger Eye).

Κομπολόι με ημιπολύτιμους λίθους Μάτι της Τίγρης (Tiger Eye) δεμένο με σχοινί και τελείωμα φούντα.

Το (μάτι της τίγρης) έχει μεταβαλλόμενη λάμψη και εξαρτάται από τη γωνία που πέφτει το φώς και αντανακλάται στο εσωτερικό του. Στην αρχαία Ρώμη οι Ρωμαίοι στρατιώτες φορούσαν αυτόν τον πολύτιμο λίθο γιατί πίστευαν ότι ήταν το μάτι που βλέπει τα πάντα.
Το μάτι της τίγρης είναι μια πέτρα για το μυαλό. Βοηθάει τη σκέψη και τα ξεκάθαρα συναισθήματα. Λέγεται ότι βοηθάει να απελευθερωθούμε από τους φόβους μας, το άγχος και τις εμμονές... Είναι ένας ιδανικός λίθος για να φέρει γαλήνη και ηρεμία σε αυτόν που τον φοράει.

Το κομπολόι με ημιπολυτιμούς λίθους Μάτι της Τίγρης  (Tiger Eye) το παραδίδουμε σε συσκευασία δώρου βελούδινο κουτάκι.

Χωρίς σχόλια

Ασφαλής πληρωμή.

Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας στο www.specialgifts.gr με τους παρακάτω διαθέσιμους τρόπους πληρωμής :

Αντικαταβολή:

Αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, θα πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας στην εταιρεία courier κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Η υπηρεσία πληρωμής με αντικαταβολή έχει επιπλέον επιβάρυνση 2,00 €.  

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα:

Η πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (Visa, Mastercard, American Express, Visa Electron, Maestro) είναι απολύτως ασφαλής αφού γίνεται μέσω του ασφαλούς online συστήματος της Eurobank. Εισέρχεστε και ολοκληρώνετε τη διαδικασία στο περιβάλλον της τράπεζας για απόλυτη ασφάλεια παρεχόμενη από την ίδια τη τράπεζα και τις SSL πιστοποιήσεις ασφαλείας που διαθέτει.

PayPal: 

Αν επιλέξετε πληρωμή με PayPal θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον PayPal λογαριασμό σας με τα προσωπικά σας στοιχεία εισόδου.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας και σε τραπεζικό λογαριασμό. Η αποστολή των προϊόντων που μας παραγγείλατε θα γίνει μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Eurobank ΙΒΑΝ: GR 9602600570000550201179633

Piraeus Bank IBAN: GR34 0171 3600 0063 6014 9341 275

Δικαιούχος GOBRANDING IKE

Μετά την πληρωμή σας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της συναλλαγής μέσω e-mail: service@specialgifts.gr.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Product added to compare.